Wedstrijden

7e Open Club Wedstrijd 2014

IMAG0437

De finale dag van de clubkampioenschappen op zondag 21 september begon met een natte baan maar de rest van de dag bleef droog.

In de mini klasse ging de strijd tussen kampioenschapsleider Randall Haddocks en Fons Stabel. Randall had aan tweede plaatsen genoeg, alleen een uitvalbeurt kon hem nog opbreken. Zover kwam het echter niet, Fons wist de kwalificatie en beide heats te winnen, maar Randall liet zich niet de kaas van het brood eten en pakte de titel met twee tweede plaatsen. Bernard Uittenhout nam de derde plaatse in de einduitslag voor zijn rekening.

In de Stock klasse liet Dennis van der Wagt geen misverstand bestaan over zijn titel aspiraties. Met een compleet nieuw chassis pakte hij de overwinning in beide heats en stelde de titel daarmee veilig. Tweede in de daguitslag werd een sterk rijdende Jari van der Wal die in de eerste heat een duel met Fons Stabel in zijn voordeel wist te beslissen en in de tweede heat Patrick van der Bilt ruim voor bleef. Patrcik werd derde in de einduitslag.

In de vrije klasse was het eveneens Jari van der Wal die Jordy van de Ven het nakijken gaf. Jordy kon in de eerste heat een start waarbij zo ongeveer het hele veld over hem heen kwam niet meer rechtzetten, met een tweede plaats als maximaal haalbaar resultaat. In de tweede heat ging het dit keer gelijk op maar wist Jari het hoofd koel te houden en een constant gat van twee seconden te handhaven. Hiermee stelde hij de dagoverwinning veilig. Nico Beijerbacht nam de derde stek voor zijn rekening.

Dat was het voor de wedstrijden seizoen 2014. De prijsuitreiking voor de titelwinnaars volgt op 28 september in combinatie met de jaarlijkse barbecue en de seizoensafsluiting. We hopen jullie weer aan te treffen tijdens de ALV en natuurlijk het volgend seizoen.

 

 Utgebreide uitslagen kunt u HIER vinden.

 

U bevindt zich hier: Home Home Wedstijdverslagen 7e Open Club Wedstrijd 2014