Het was weer een gezellig eindejaar event bij ERCE. Ook het weer wilde erg graag delen in de feestvreugde. Het was een druk programma:
    • Prijsuitreiking
    • Huldiging club kampioenen
    • Barbecue

Caravan Race finale B
De caravan Race was weer als vanouds met hindernissen, raak de bel en natuurlijk veel gezellige chaos. Er waren 16 inschrijvingen met mooie creaties verdeeld over 2 heats, en natuurlijk een A en B finale

Er waren veel interessante technische oplossingen bedacht. Maar door de bank werkten de lichte geveerde Caravans het beste.

In de B-finale was Jeroen dominant, met afstand (1 ronde voorsprong) gevold door Rob en Jens.

Caravan Race Finale A
In de A-finale was er geen kruid gewassen tegen Lars Mol. Startend op de 8e positie reed hij binnen 2 ronden aan de leiding om met 2 ronden voorsprong te winnen. De strijd om de 2 plaats bleef spannend tussen Randall en Yoeri. Met uiteindelijk 1.5 seconden wist Randal Yoeri nog net voor te blijven, al finishte hij slechts met enkel een trailer en lag de opbouw ergens langs de baan.

Wild Willy’s
Voor het eerst werd er bij ERCE geracet met Wild Willy’s/Lunchbox. De belangstelling kwam zelfs helemaal uit den haag. Ed v Giezen nam zelfs zijn hele verzameling mee.

8 inschrijvingen maakten ook hier een volle klasse. De wedstijd werd verreden op het zelfde circuit als de Caravans met als toevoeging een Lange en een korte wheely. Ed met al zijn ervaring was de koning in deze klasse met een ronde voorsprong op Randall die op zijn beurt weer een voorsprong van 6 seconden had op  Rob.

Behendigheidsrace
De wedstrijd dag werd afgesloten door een behendigheidsparcours. Dit was een afval race tussen 11 deelnemers. Het werd uiteindelijk een spannende Finale tussen Sanne en Jens. Deze werd uiteindelijk gewonnen Door Jens

Huldiging club Kampioenen

Het clubkampioenschap was bestond dit jaar uit 3 klassen die voldoende wedstrijden gereden hebben om van een kampioenschap te spreken.